Hvordan får jeg større personlig gennemslagskraft?

Vi har alle sammen det der skal til. Vi skal bare bruge en smule hjælp til at finde det frem.

Nogle af de største personligheder og mest kendte talere i verden har været rystende nervøse, inden de trådte frem foran en udfordring. Winston Churchill for eksempel besvimede kort før hans første tale i det britiske parlament på grund af nervøsitet.

Den gode nyhed er, at vi alle (ligesom Churchill) kan lære at blive gode til at kommunikere med stor gennemslagskraft.

Hvordan?

Ved at finde frem til det bedste i dig og bruge det!

Prøv at sammenligne Barack Obama med komikeren Casper Christensen. Umiddelbart er de to meget forskellige personligheder. Obama er meget rolig og vindende og Casper Christensen energisk og talende. Men de har det tilfælles, at de begge er eminent dygtige til at kommunikere og fastholde publikums opmærksomhed. Deres hemmelighed er, at de har fundet frem til lige præcis det hos dem selv, der virker.

Mange af mine kunder udtrykker (ved indledningen af samarbejdet) tit frygt for, om de skal laves om. Det skal de ikke, for det lader sig meget sjældent gøre, og det er heller ikke nødvendigt. For når først du er i en presset situation, vil din nervøsitet hurtigt få dig til at glemme alt om nye tillærte personligheder. I stedet skal vi finde frem til det hos os hver især der virker og bruge det!

Hvordan er du så, når du er bedst? Og hvordan øger du din personlige gennemslagskraft? Det afhænger i høj grad af din personlighed. På SpeakUp’s kurser eller personlige kursusforløb hjælpes du til at finde frem til det, og får løbende feedback på, hvordan andre oplever dig.

Vi har nemlig alle sammen det, der skal til. Vi skal bare bruge en smule hjælp til at finde det frem.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.