Hvad siger deltagerne?

Her kan du læse, hvad vores kursusdeltagere og klienter har sagt om SpeakUp:

Kurser

“Kursets kombination af teori, øvelser og muligheden for at afprøve sin viden i praksis bevirkede, at alle kom hjem med ny viden der umiddelbart kunne anvendes. Vores evaluering af arrangementet viser, at nogle få timer i selskab med David Munk Møller har givet et overraskende stort udbytte.”

Henrik Behrndt, Senior Business Analyst, Novo Nordisk A/S

 

“David ‘walk his talk’. Han eksemplificerer og illustrerer på fremragende vis sin teori gennem sin egen præsentation. I sin undervisning bruger han en række sjove og praktiske eksempler, som gør undervisningen vedkommende og interessant.”

Rune Pedersen, HR Manager, Chr Hansen

 

“David Munk Møller har afholdt en serie seminarer for de af vore kolleger, der er særligt udsatte for eksterne præsentationer. David har en jordnær, troværdig fremtoning for krydret underholdende indslag.”

Thomas Ryge Mikkelsen, Executive Director, Pandora Jewelry

 

“Med en god fordeling mellem undervisning og aktiv deltagelse formår han at få selv den mest stille person til at følge sig mere tryg foran et publikum. Med de lærte teknikker modtager man både positiv feedback og konstruktiv kritik på en positiv måde under seminaret, samtidig med at man under seminaret selv kan føle hvordan man løbende udviker sig.”

Global Forecasting at Nilfisk-Advance

 

Det var rigtig rigtig godt. David formår at skabe en stemning, så alle deltager aktivt, OG får noget med hjem. Samtidig sætter han sig ind i hver enkelt deltagers personlighed, hvilket gør det yderst relevant for den enkelte. Vi glæder os til næste gang.

Suzanne Roager, IT-chef Dansk Erhverv

 

Coaching

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med min præsentationsteknik under Davids kyndige vejledning. David tager udgangspunkt i mig som person, og coacher mig hen i mod at blive den bedste udgave af mig selv i præsentationsmæssige sammenhænge. David har en rolig facon, og han identificerer lynhurtigt de områder, der skal arbejdes med og hvor fokus skal være. Forløbet har virkeligt hjulpet mig til at få identificeret, og gjort opmærksom på de præsentations udfordringer jeg havde, så jeg efterfølgende kan arbejde og træne på at blive endnu skarpere i mine præsentationer. Jeg kan kun give David mine varmeste anbefalinger, forløbet var over al forventning, og udbyttet endnu større.”

Kasper Brandt, Virksomhedskonsulent, Københavns Kommune

 

“Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at jeg en dag skulle holde en præsentation foran 20 mennesker, jeg ikke kendte i forvejen, næsten uden at være nervøs.

Min investering hos David, vil helt sikkert vil komme ind mange gange igen – alene målt på det store antal kundemøder, jeg nu får. Hertil kommer den rent menneskelige gevinst, som næsten er den største. At jeg overvinder noget, jeg i så lang tid, har været så bange for. Det var, hvad jeg havde drømt om, men ikke turdet håbe på.”

Tony Mikkelsen, indehaver, TeleXperten A/S

 

 

 

SpeakUp | Gl. Jernbanevej 9, 1. th | 2500 Valby | 26 15 40 05

Top